Сякаш неусетно, но и настоящата 2022 г. е на път да

...
Сякаш неусетно, но и настоящата 2022 г. е на път да
Коментари Харесай

Календари с кауза за 2023 г.

Сякаш незабелязано, само че и настоящата 2022 година е на път да завърши. Затваряме последната страница от остарелия календар и без да се усетим, към този момент сме почнали да вършим равносметки, да си слагаме нови цели и да гоним смели фантазии. И то със скрита вяра, че 2023 година ще бъде по-добра, по-успешна и по-щастлива от тази година.

И въпреки да сме си пожелали последен модел смарт телефон за Коледа, който има многообразие от приложения за увещание на всичко, положителните остарели хартиени календари, които висят на стените, като че ли постоянно ще са на мода . Но за какво да не бъдат хем красиви , хем потребни... хем с добра идея . Нашите три вдъхновяващи български календара за 2023 година имат всичко изброено в едно. И доста повече. 

Календарът на Animal Rescue Sofia

" Животът в ръцете ни е драгоценен! Помогнете ни да го опазим! ", подканят от  Animal Rescue Sofia. Можем да го създадем като закупим календара им за 2023 година Това е и най-красивият метод да помогнем на животно в неволя. 
 Снимка 600571

Animal Rescue Sofia  е българска организация, основана от доброволци с обща цел - да помогне за решаването на казуса с бездомните кучета и котки. Неправителствената организация няма бюджет от общината, страната или от организации в чужбина , а се устоя напълно и единствено от дарения. Всяка година те оказват помощ на стотици кучета освен да оцелеят, само че и съумяват да намерят топъл и любящ дом на множеството от тях.
 Снимка 600573

Идеята с календарите стартира като самодейност на, която одобряват с удоволствие. Креативното студио работи непринудено без възнаграждение и оказва помощ с каквото може на Animal Rescue Sofia за идеята по спасяването на бездомничетата. За 14-ти следващ път Wings Creative Studio подарява на кучетата в неволя своя гений. За 14-ти следващ път календарът може да краси дома или офиса ни цяла година, с цел да ни припомня, че дружно оказваме помощ и вършим положително.

Календарът " Живи планини "

Години наред Бранислав Бранков издава " календар със зашеметяващи планински фрагменти, които стопират дъха. Години наред обаче той прави и нещо друго. Застава зад благотворителна идея, която поддържа с цялото си сърце, като за задачата подарява огромна сума от продажбата на календарите. Прави го и в този момент. 
 Снимка 600576

Тази година средствата от продажбата на календарите ще бъдат предоставени за закупуване цялостно окомплектоване с консумативи на четири портативни автоматизирани дефибрилатори (AED - Automatic External Defibrilator) за отрядите на в Троян, Благоевград, Сандански и Пампорово. Изборът на тези отряди като бенефициент на акцията, е координиран с централата на ПСС и е подбуден от типично огромното скупчване на хора в изброените райони/обекти. 
 Снимка 600574

" В името на тази цел, и макар препоръките на доста хора, да отделим нещо и за себе си, взехме решение тази година, 100% от облагите от продажби на Календар " Живи Планини ", да се отделят за закупуване на AED-та. Просто по този начин го усещаме. Точка ", безапелационен е Бранислав Бранков.
 Animal Rescue Sofia,
Календари с идея за 2022 година

Да стартираме 2022 година с едно положително дело

Календар " Приятели на Зита "

Сдружение към този момент девета година реализира лечения за деца със характерни потребности посредством на своя екип от експерти и коне. Конната терапия за деца със характерни потребности е потвърдено ефикасен способ за възстановяване на тяхното физическо и психологично здраве. Изключително ефикасна е за деца с детска церебрална парализа и други двигателни нарушавания. 
 Снимка 600582

През 2020 година, с помощта на частен донор, от сдружението съумяват да закупят земя и стартират построяването на от дълго време мечтания и доста нужен на децата със специфични потребности и техните фамилии център за конна терапия. За идния зимен сезон, лечебните коне обаче имат потребност от постоянен дом. За задачата е потребност поддръжка.
 Снимка 600584

Така се появява благотворителния им календар за 2023 година, сниман от Костадин Кръстев - Коко с конете в центъра и с присъединяване на Мис България 2006 година - Славена Вътова. Всеки закупен календар е поддръжка към идеята - създаване на дом за лечебните коне, които оказват помощ на толкоз доста деца. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР